Σάββατο 13 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στη Λισαβόνα

Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, στις 13 και 14 Μάρτη, πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων. Στη συνάντηση αυτή θα καθοριστεί το θέμα και η ημερομηνία διεξαγωγής της ερχόμενης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που, όπως έχει αποφασιστεί ήδη, θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νότια Αφρική. Στη συνάντηση η Ομάδα Εργασίας θα εξετάσει τον τρόπο υλοποίησης του σχεδίου κοινών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων που είχαν αποφασιστεί στην προηγούμενη Διεθνή Συνάντηση στο Νέο Δελχί.

Το ΚΚΕ στη συνάντηση θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία της ΚΕ. Επικεφαλής θα είναι o Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων. Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν επίσης ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και ο Νίκος Σερετάκης, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, επίσης, θα έχει επίσημες διμερείς συναντήσεις με το Πορτογαλικό ΚΚ, όπου θα υπάρξει αλληλοενημέρωση για τις εξελίξεις και τους αγώνες στις δύο χώρες και θα συμβάλει στην περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας ανάμεσα στα δύο κόμματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ