Σάββατο 13 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αδικημένοι οι μεγαλοβιομήχανοι

Βρε, τους κακόμοιρους, τους μεγαλοβιομήχανους.

Τη ...δραματική τους κατάσταση περιέγραψε χτες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος. Που δεν άντεξε σε κάποιο σημείο, ο άνθρωπος, και είπε για τις μεγάλες επιχειρήσεις που όλο δίνουν: «Εν τω μεταξύ δεν έχουν πάρει και τίποτα. Αν ανατρέξετε στα μέτρα του τελευταίου χρόνου, οι σύγχρονες μεγάλες επιχειρήσεις δεν έχουν πάρει ούτε επιδοτήσεις, ούτε ΤΕΜΠΜΕ, ούτε κρατικές εγγυήσεις, ούτε αναβολή δανείων και πληρωμών, δεν έχουν ωφεληθεί από καμιά από αυτές τις παροχές που διοχετεύονται προς τη λεγόμενη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Είδατε οι αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματοβιοτέχνες; Μέχρι και στον ΣΕΒ την «έσκασαν». Τα μάζεψαν όλα!

Γι' αυτό, αν κάνεις μια βόλτα στους δρόμους, θα τους δεις να κάθονται έξω από τα μαγαζιά τους, άνετοι και ...παραφουσκωμένοι από τις επιδοτήσεις, την ίδια ώρα που οι βιομήχανοι ιδρoκοπούν για το ...τίποτα, στα ανήλιαγα γραφεία τους.

Και πού είσαι ακόμη... Τώρα που θα αρχίσει η κυβέρνηση να μαζεύει από τους εργαζόμενους μισθούς, επιδόματα, δώρα, φόρους, εκεί είναι που θα γίνει το μεγάλο φαγοπότι. Ολα στους ΕΒΕ θα τα «σπρώξει».

Κι έχουν από πάνω οι μεγαλοβιομήχανοι και τους εργαζόμενους, είτε να αντιδρούν στα μέτρα, είτε να ζητούν αυξήσεις! Ε, μα είναι δυνατόν...

Ξύλο που τούς χρειάζεται... `Η, μάλλον, κατάργηση οριστική, γιατί δε φτάνει που είναι παράσιτα, άχρηστοι στην κοινωνία, κάνουν και τους αδικημένους. Ποιοι, αυτοί που κατακλέβουν το μόχθο του λαού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ