Τετάρτη 14 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Τη χρήση του κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου της Κέρκυρας για Νοσοκομείο Χρονίων Νοσημάτων και Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου ζητάει ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους σε Ερώτηση προς την αρμόδια υπουργό Υγείας. Στην Κέρκυρα, όπου κατοικούν μόνιμα 120.000 άνθρωποι, δεν υπάρχει Δημόσιο Νοσοκομείο χρονίως πασχόντων και η πόλη της Κέρκυρας δε διαθέτει Κέντρο Υγείας. Η έλλειψη αυτή μέχρι στιγμής δεν είναι πολύ εμφανής γιατί καλύπτεται από το υπάρχον Νοσοκομείο, το οποίο όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί στο καινούριο Νοσοκομείο που βρίσκεται εκτός του αστικού ιστού της πόλης.

-- Να στελεχωθούν με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Λιβαδειάς, να μονιμοποιηθούν όσοι εργάζονταν με συμβάσεις έργου και stage στις αντίστοιχες υπηρεσίες και να ανεγερθεί νέο κτίριο που θα στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, ζητάνε από τους αρμόδιους υπουργούς οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Κώστας Καζάκος, Γιώργος Μαυρίκος και Γιάννης Γκιόκας.

-- Να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αλ. Μπαλτατζής» αρδευτικό έργο που θα αξιοποιεί τα νερά του Φαρσαλίτη ποταμού και θα εμπλουτίζει από την Πετρομαγούλα Δομοκού και το Νέο Μοναστήρι μέχρι την ευρύτερη περιοχή του κάμπου Φαρσάλων, όπως ζητούν με κινητοποιήσεις τους που ξεκίνησαν οι αγρότες της Βρυσιάς Φαρσάλων, απαιτεί το ΚΚΕ, με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον αρμόδιο υπουργό οι βουλευτές Αντώνης Σκυλλάκος και Αποστόλης Νάνος.

-- Να προκηρυχθούν νέες θέσεις μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά δικαιώματα για όλα τα ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να καλύπτονται οι πραγματικές τους ανάγκες για μια υψηλού επιπέδου ερευνητική διαδικασία και να παρθούν μέτρα για την άμεση μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στα ερευνητικά κέντρα και την κατάργηση κάθε είδους ελαστικών μορφών εργασίας, απαιτούν με Ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Νίκος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζιώγας, Κώστας Καζάκος και Λιάνα Κανέλλη.

-- Μέτρα ώστε η Αγροτική Τράπεζα να αποσύρει άμεσα την αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και εξοντωτική απόφαση για αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της Ενωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα λειτουργίας, να πληρωθεί το προσωπικό και να εξοφληθούν οι παραγωγοί, απαιτούν οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Σταύρος Σκοπελίτης, Γιώργος Μαρίνος και Βέρα Νικολαΐδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ