Σάββατο 8 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την 9η του Μάη

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ που εκτελέστηκαν στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου από τους ντόπιους φασίστες, συνδιοργανώνουν η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ και η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, σήμερα Σάββατο, με αφορμή τα 65χρονα από την Αντιφασιστική Νίκη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει, στις 11 το πρωί, με πολιτικό μνημόσυνο στο παλιό νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας, όπου βρίσκονται οι ομαδικοί τάφοι των εκτελεσμένων και στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς το «Σπίτι του Καλούμενου» (Δορυλαίου - Ικονίου), όπου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει εκδήλωση.

  • Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ και το ΝΣ Ζακύνθου της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο και την Αντιφασιστική Νίκη, αύριο Κυριακή 9 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Φώσκολος».
  • Εκδήλωση για το γιορτασμό της 65ης επετείου της Νίκης των Λαών κατά του φασιστικού «Αξονα» Γερμανίας - Ιταλίας - Ιαπωνίας, που κόστισε 50 εκατομμύρια νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές, καθώς και το γιορτασμό της θρυλικής ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, που αποτέλεσε την πιο μαζική και δυναμική Εθνική Αντίσταση στην Ευρώπη, διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αύριο Κυριακή 9 Μάη, στις 12 μ. στο Θέρισσο (Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης).
  • Το Παράρτημα Λέσβου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιεί, την Κυριακή 9 Μάη, στις 11 το πρωί, μπροστά στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης, εκδήλωση τιμής για την 65η Επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ