Σάββατο 5 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Συνεχίζουν με νέες κινητοποιήσεις

Με νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πετρούπολης τη μάχη τους για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν απολυθεί εννέα συμβασιούχοι και αναμένεται να απολυθούν συνολικά 49 καθώς η δημοτική αρχή (ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ) αρνείται να προχωρήσει στη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Την περασμένη Πέμπτη οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν ολοήμερες καταλήψεις - όπως και μία μέρα πριν - στους αθλητικούς χώρους που διαθέτει ο δήμος. Επίσης, την Πέμπτη έκαναν ολιγόωρη κατάληψη του Δημαρχείου. Την ίδια μέρα το σωματείο και συμβασιούχοι συναντήθηκαν με τον δημάρχο Στ. Βλάχο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μετά τη συνάντηση αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε νέες παρεμβάσεις τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου από το Σωματείο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν μαζευτεί πάρα πολλές υπογραφές κατοίκων - και συνεχίζουν να μαζεύονται - οι οποίοι συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ