Σάββατο 5 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Παιχνίδια στις πλάτες απλήρωτων εργαζομένων

Για πέμπτη μέρα χτες συνέχισαν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο του έργου κατασκευής του Ογκολογικού Νοσοκομείου στο Κορωπί, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως 6 μήνες.

Οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο έργο, που η ολοκλήρωσή του θα δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα δεδουλευμένα τους, τα οποία κάτω από κινητοποιήσεις, συσπειρωμένοι στο συνδικάτο Οικοδόμων, κατάφεραν να πληρωθούν μέρος τους. Οι εργαζόμενοι, όπως καταγγέλλουν, πληρώνουν τα παιχνίδια ανταγωνισμού μεταξύ της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΚΑΤ, των γιατρών μετόχων και των τραπεζών για το ποιος θα καρπωθεί τελικά τη μελλοντική εκμετάλλευση και τα κέρδη που θα αποφέρει το νοσοκομείο.

Γι' αυτό και οι εργαζόμενοι σήμερα αρνούνται να πληρώσουν αυτόν τον ανταγωνισμό και μάλιστα από Δευτέρα στις κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να προστεθούν, εκτός από τους οικοδόμους και οι υπόλοιποι, με σκοπό μάλιστα να κλιμακώσουν ακόμα παραπέρα τον αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ