Τετάρτη 23 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ: «Οπως όλα δείχνουν, ο βίος αυτής της κυβέρνησης δεν θα είναι μακρύς. Πολύ σύντομα θα καταρρεύσει κάτω από την πίεση της ανελέητης αντιλαϊκής της πολιτικής (...) Το αύριο είναι πια κινούμενη άμμος για την Ελλάδα» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΔΗΓΟ: «Να δεχτούμε ότι ασφαλιστικό και εργασιακό ενοχλούν αρκετά κεντρικά και περιφερειακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Να το δεχτούμε (...) Το ερώτημα είναι αν η ενόχλησή τους αίρεται από δύο ή τρεις διορθωτικές κινήσεις δευτερεύουσας σημασίας οι οποίες δεν αλλοιώνουν το πνεύμα και την ουσία των ρυθμίσεων (...) Πάνε τριάντα χρόνια τώρα, που τα δημοκρατικά, φιλολαϊκά και ηθικά ανακλαστικά του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας βρίσκονται σε προϊούσα χαλάρωση αν όχι και παράλυση. Και κανείς πια δεν περιμένει από τους υπηρέτες της "οικονομίας της αγοράς" αυξημένες ευαισθησίες. Ο Κερδώος Ερμής ποτέ δεν ήταν εύθικτος» (ο Χρ. Θεοχαράτος στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ).

ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ: «Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή κατά την οποία οι Ελληνίδες εργαζόμενες στο Δημόσιο θα έβγαιναν στη σύνταξη στην ίδια ηλικία με τους άνδρες συναδέλφους τους. Αυτή η στιγμή είναι τώρα. Το υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε το σχετικό νομοθέτημα, το οποίο θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή οσονούπω (...) Πρόκειται, ούτως ή άλλως, για υποχρεωτική προσαρμογή της χώρας σε όσα ισχύουν στο κοινοτικό πλαίσιο. Διότι η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν είναι α λα καρτ. Οσοι μετέχουν, μετέχουν πλήρως» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: «Βασικό σύνθημα: Κάτω το μνημόνιο. Να το δυσκολέψουμε με την κλαδική και τοπική μας δράση και μέσα από το εκλογικό αποτέλεσμα (...) Ούτε ένα ευρώ για το χρέος και τα ελλείμματα. Να πληρώσει η πλουτοκρατία, αυτή πρέπει να χάσει. Το μόνο που αναγνωρίζουμε είναι τα χρέη απέναντι στο λαό, ελλείμματα που έχει η τσέπη των εργαζομένων. Εχουμε διαμορφώσει πλαίσιο άμεσων στόχων και αιτημάτων που συνιστούν μια διαφορετική γραμμή πάλης και ανάπτυξης και αυτή πρέπει να είναι η γραμμή άμυνας και αντεπίθεσης» (από την προχτεσινή συνέντευξη της Αλ. Παπαρήγα / ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ε ρε γέλια... (2014-05-15 00:00:00.0)
Ισχυρό ΚΚΕ η μόνη επιλογή που δυναμώνει το λαό και δε μεταλλάσσεται (2014-04-17 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ είναι το μόνο που δε μεταλλάσσεται (2014-04-17 00:00:00.0)
Συνάντηση επαναπροσέγγισης με «Χαμάς» (2012-01-31 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-06-26 00:00:00.0)
Ως εδώ και μη παρέκει (1997-03-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ