Παρασκευή 16 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»
«Στον αέρα» οι εργαζόμενοι

Σύσκεψη οργανώνει την Κυριακή το κλαδικό συνδικάτο

Σε σύσκεψη την Κυριακή, 18 Ιούλη, στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5Β) καλεί τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» η διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, μετά την κατάθεση αιτήματος της εργοδοσίας για υπαγωγή της επιχείρησης στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 με την οποία ζητά προστασία από τους πιστωτές της και στρώνει ουσιαστικά το έδαφος για την κήρυξη πτώχευσης.

Οπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, «είχε έγκαιρα προβλέψει τις εξελίξεις αυτές και με συνεχείς παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις στήριζε τους εργαζόμενους και τους καλούσε να μη σκύψουν το κεφάλι, να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω στις πιέσεις και τις απειλές της εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι επί χρόνια ολόκληρα πλήρωσαν με αιματηρές θυσίες την ανάπτυξή τους. Τώρα καλούνται να πληρώσουν και την κρίση, και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε».

Σε αυτήν την κατεύθυνση ο σύλλογος καλεί τους εργαζόμενους στα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» και συνολικά τον κλάδου του εμπορίου «σαν μια γροθιά να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις απολύσεις στη συρρίκνωση των δικαιωμάτων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ