Πέμπτη 29 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Νέα κινητοποίηση από τους απλήρωτους ναυτεργάτες

Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση
Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση
Απλήρωτοι και εγκαταλειμμένοι στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης από τις αρχές Ιουλίου συνεχίζουν να παραμένουν οι ναυτεργάτες, μέλη του πληρώματος του πλοίου «Γκόλντεν Πρίνσις», ιδιοκτησίας Παναγιωτόπουλου. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει εγκαταλείψει πλοίο και πλήρωμα στο λιμάνι, μετά από συντηρητική κατάσχεση που έγινε στο πλοίο, ύστερα από αίτημα του ταξιδιωτικού πράκτορα «Παπακαλιάτη» και μετόχου της εταιρείας για οικονομική διαφορά με τον εφοπλιστή.

Με νέα κινητοποίηση, μαζί με τα ταξικά σωματεία και το ΠΑΜΕ, απάντησαν την Τρίτη το απόγευμα οι, πάνω από 30 ναυτεργάτες, μέλη πληρώματος του πλοίου.

Η συγκέντρωση έγινε στις 7 το απόγευμα στα Λιοντάρια με εργάτες θάλασσας και ξηράς να δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν φραγμό τη λυσσαλέα επίθεση του κεφαλαίου και της πολιτικής της κυβέρνησης και των κομμάτων του. Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τους εργαζόμενους να μοιράζουν υλικό στον κόσμο με σκοπό την πλατιά ενημέρωση.

Οι ναυτεργάτες παραμένουν απλήρωτοι και εγκαταλελειμμένοι χωρίς τρόφιμα, ρεύμα, πετρέλαιο, κ.ά. στο λιμάνι του Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ