Πέμπτη 29 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»
Βήμα οργάνωσης του αγώνα

Μήνυμα συμπαράστασης στις εργαζόμενες στέλνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος

Σε μαζική συμμετοχή στη γενική συνέλευση, την Κυριακή, 1η Αυγούστου, στις 11 το πρωί, καλεί όλους τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στην επιχείρηση, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν τα παραπέρα αγωνιστικά τους βήματα, με στόχο την υπεράσπιση της δουλειάς τους, να μη γίνει καμία απόλυση, να μη μείνει κανένας εργαζόμενος απλήρωτος.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Επιτροπή μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και άλλα ταξικά συνδικάτα πραγματοποιούν εξορμήσεις στα καταστήματα, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι για τη συνέλευση της Κυριακής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, Αθήνα). Υπενθυμίζεται ότι η εργοδοσία έχει καταθέσει αίτημα για υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99 του Ν. 3588/2007 (θα εκδικαστεί τον Οκτώβρη), για την προστασία από τους πιστωτές.

Μήνυμα συμπαράστασης από την ΟΓΕ

Μήνυμα συμπαράστασης στις εργαζόμενες των σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ στέλνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος. Με ανακοίνωσή της επισημαίνει: «H ΟΓΕ συμπαραστέκεται στις εργαζόμενες των σούπερ μάρκετ AΤΛΑΝΤΙΚ, που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, χωρίς δουλειά και χωρίς κανένα δικαίωμα αποζημίωσης ή επιδόματος ανεργίας.

Οι εργαζόμενες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους μέσα από τις Επιτροπές Αγώνα, μέσα από το ταξικό σωματείο τους.

Το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα τις καλεί να προτάξουν τις σύγχρονες ανάγκες τους, τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους. Ολες μαζί οργανωμένα να παλέψουμε για μια κοινωνία όπου θα απολαμβάνουμε τον πλούτο που παράγουμε, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ