Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γάμος με ... νόημα

Ενα από τα μεγάλα θέματα των τηλεοπτικών, και όχι μόνο, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ήταν ο «μυθικός γάμος» της κόρης του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, με τον χρηματιστή Μαρκ Μεζβίνσκι, 32 ετών, γιο του πρώην βουλευτή Εντουαρντ Μεζβίνσκι, καταδικασμένου για τουλάχιστον 31 περιπτώσεις διαφθοράς, τραπεζικής απάτης κ.ά. για τα οποία εξέτισε ποινή τουλάχιστον 7 ετών και αποφυλακίστηκε με αναστολή τον Απρίλη του 2008.

Προφανώς το «βαρύ ποινικό μητρώο» του «συμπέθερου» της υπουργού Εξωτερικών και του πρώην Προέδρου δεν πτόησε τους Κλίντον, καθώς «κατανοούν» απολύτως το ζήτημα της «διαφθοράς» και της απληστίας των πολιτικών στη διαπλοκή τους με το κεφάλαιο ... πραγμάτωσαν δε ένα «βασιλικό γάμο για τη μοναχοκόρη τους» παρουσία 400 καλεσμένων, κυρίως από τον επιχειρηματικό κόσμο και το Χόλιγουντ, που κόστισε 2 έως 3 εκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον για την τέλεση του γάμου, που έγινε στο αχανές κτήμα Αστορ Κουρτς στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Το κόστος μόνο του γάμου είναι περίπου 50 φορές το ετήσιο εισόδημα μιας μέσης αμερικανικής οικογένειας και αποτελούσε μια καταφανή επίδειξη πλούτου και καταγραφή του αχανούς και αγεφύρωτου κοινωνικού και πολιτικού χάσματος μεταξύ της «πλουτοκρατίας» και μιας κοινωνίας που το 50% τουλάχιστον κινδυνεύει άμεσα να χάσει το σπίτι της και να μείνει στο δρόμο.

Το δε κόστος για το κράτος υπολογίζεται ότι θα είναι τουλάχιστον πολύ παραπάνω από τα 3 εκατομμύρια δολάρια, καθώς διανοίχθηκαν δρόμοι, προκειμένου να περάσουν οι πολυτελείς λιμουζίνες, αλλά η ασφάλεια ήταν αυτή που κόστισε τα περισσότερα, καθώς ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν αναλάβει την ασφάλεια και για 24 ώρες οι γύρω δρόμοι είχαν κλείσει και απαγορεύτηκαν οι πτήσεις πάνω από την περιοχή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ