Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΑΒΑΛΑ
Οι βρώμικοι σχεδιασμοί κατά του ΚΚΕ έπεσαν στο κενό

Απάντηση στη βρώμικη επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στο ΚΚΕ παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ στην Καβάλα, με αφορμή την εκλογή του Βασίλη Λιόγκα στη θέση του προέδρου του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΤΕΕ, δίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ. Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Λιόγκας είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Την περασμένη Δευτέρα εκλέχθηκε πρόεδρος του Παραρτήματος του ΤΕΕ και αμέσως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ άρχισαν την επίθεση στο ΚΚΕ με προβοκατόρικα σενάρια περί δήθεν συνεργασίας του ΚΚΕ με τη ΝΔ. Ο Βασίλης Λιόγκας υπέβαλε την παραίτησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να συμβάλει κατά οιονδήποτε τρόπο «στη μείωση του κύρους του Κόμματος και να αξιοποιηθεί αυτό το γεγονός από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις ενάντια στο Κόμμα μου μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ αναφέρει:

«Μετά τη δήλωση παραίτησης από πρόεδρος του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΤΕΕ του Βασίλη Λιόγκα για τους λόγους που επικαλείται και συμφωνούμε, έχουμε να υπογραμμίσουμε ότι η βρώμικη επίθεση περί συνεργασίας με τη ΝΔ, που σχεδίασαν κάποιοι ενάντια στο Κόμμα μας και στο πρόσωπο του Βασίλη Λιόγκα, πέφτει στο κενό.

Η επίθεση αυτή, πέραν των άλλων, είχε και ως στόχο την πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική ενότητα της Κομματικής Οργάνωσης Καβάλας.

Για μια ακόμη φορά όλοι οι κομμουνιστές της Καβάλας, φίλοι και μέλη της ΚΝΕ, οπαδοί και ψηφοφόροι του Κόμματος θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις συσπειρωμένοι γύρω από την πολιτική του Κόμματος και τις αποφάσεις του 18ου Συνεδρίου.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία των στόχων στις τοπικές εκλογές μέσα από τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με τους επικεφαλής που στηρίζουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ