Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»
Την Κυριακή η συνέλευση

Σε μαζική, αποφασιστική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 19 του Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., καλεί τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων στα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β Αθήνα).

Οπως υπογραμμίζει η Επιτροπή, «με όπλο την ενότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι επιτακτική ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας για να μη βρεθούμε το επόμενο διάστημα με την πλάτη στον τοίχο. Να μην αφήσουμε το χρόνο να κυλάει υπέρ της εργοδοσίας, οι ενέργειές μας το προηγούμενο διάστημα έβαλαν εμπόδια και χρειάζεται πιο δυναμική και μαζική συνέχεια: Για την υπεράσπιση της δουλειάς μας. Καμία απόλυση. Κανένας εργαζόμενος απλήρωτος».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νέας Σμύρνης με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τον οργανωμένο αγώνα των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» (δύο υποκαταστήματα της αλυσίδας στεγάζονται στο δήμο) και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα. Καλεί τους πολίτες της Νέας Σμύρνης να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα «Ατλάντικ» αλλά και εκείνων που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε αντίστοιχη θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ