Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι κλοπές στις γιορτές

Ηταν μια παρέα από δέκα άτομα κι έπαιζαν το... χαρτάκι τους σε καφενείο του Ασπροπύργου χτες τα ξημερώματα. Ξαφνικά στις 2.55 το πρωί τέσσερις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με κοντόκαννες καραμπίνες εισέβαλαν στο καφενείο του Κ. Παναγιώτου, στην οδό Αχαρνών 7 και «τίναξαν την γκανιότα στον αέρα». Οι δράστες άρπαξαν δυο εκατομμύρια δραχμές που ήταν στο τραπέζι κι εξαφανίστηκαν.

Στο Χαλάνδρι, χτες, άγνωστος πλησίασε την 34χρονη Εύα Αθανασάκη, την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία που μένει στην οδό Κέδρου 5 και αφού τη χτύπησε, της άρπαξε τσάντα με τρία εκατομμύρια δραχμές. Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ τα χρήματα τα είχε αναλάβει λίγο πριν από τραπεζικό υποκατάστημα.

Μηχανήματα αξίας 60 εκατομμυρίων έκλεψαν άγνωστοι τη μέρα των Χριστουγέννων από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Συγκεκριμένα οι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα της μονάδας διαγνωστικής και θεραπευτικής ενδοσκόπησης χοληφόρων πάγκρεατος, άρπαξαν πέντε μηχανήματα με την ονομασία «βίντεο δώδεκα δακτυλοσκοπία». Η διεύθυνση του νοσοκομείο έδωσε στην Αστυνομία τους κωδικούς των μηχανημάτων ώστε να εντοπιστούν σε περίπτωση που οι δράστες αποπειραθούν να τα πουλήσουν.

Προχτές στο Περιστέρι οκτώ Πακιστανοί χτύπησαν και πήραν από τον 28χρονο ομοεθνή τους Μουσάρ Αμπας δέκα χιλιάδες δραχμές και το μπουφάν του. Τρεις από τους δράστες πιάστηκαν από την Αστυνομία. Την παραμονή των Χριστουγέννων δυο άγνωστοι πλησίασαν τον 14χρονο Νίκο Λάππα και δυο φίλους του που έλεγαν τα κάλαντα. Με πρόσχημα την αλλαγή ενός δεκαχίλιαρου άρπαξαν από τα χέρια του 37.000 δραχμές, ενώ ένας από τους δράστες τον γρονθοκόπησε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ