Τετάρτη 10 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστική πρωτοβουλία της ΠΟΕΔΗΝ

Αναβλήθηκε για σήμερα, ώρα 11 π.μ., η συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, που θα επεξεργαστεί το νομοσχέδιο που φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Η συνεδρίαση αναβλήθηκε, γιατί παρατάθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα γίνει σε τρεις συνεδριάσεις και η εισαγωγή του στην Ολομέλεια είναι θέμα πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης, καθώς εκκρεμεί η ψήφιση και άλλων νομοσχεδίων.

Ηδη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει αποφασίσει 24ωρη απεργία και πανελλαδική συγκέντρωση με τη συμμετοχή και άλλων μαζικών φορέων την πρώτη μέρα εισαγωγής του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια. Η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει αύριο σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ», ώρα 9.30 π.μ., για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά, οι πρόεδροι των σωματείων από την επαρχία και τα Διοικητικά Συμβούλια των περιφερειακών συμβουλίων της ΠΟΕΔΗΝ.

Κάλεσμα σε όλο το λαό, όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να εκδηλώσουν μαζικά και καθολικά την αντίθεσή τους στη νέα κυβερνητική πολιτική στην υγεία, δίνοντας δυναμικό «παρών» στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, απευθύνει, σε ανακοίνωσή του, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ