Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΥΓΕΙΑ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Παρέμβαση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας και την αναγκαιότητα να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή τους, αναδεικνύουν οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Τάσος Χρονάς, Γιώργος Γκικόπουλος και Σοφία Ντούρου, με παρέμβασή τους στον περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά.

Οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ επισημαίνουν ότι το νοσοκομείο καλείται να λειτουργήσει σε ένα ανεπαρκές και απαράδεκτο λειτουργικά χώρο, με μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ενώ υπάρχει καθυστέρηση και στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού.

Τονίζουν ότι αυτά τα προβλήματα, η κυβερνητική πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας και της λειτουργίας των νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, η λογική που θέλει τον άρρωστο πελάτη που καλείται να αγοράσει υπηρεσίες Υγείας «δυσκολεύουν το λαό να βρει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, δυσκολεύουν τον άνεργο, το φτωχό, το συνταξιούχο να απευθυνθεί στο νοσοκομείο και να βρει την υγεία του». Και ζητούν να μάθουν απ' τον περιφερειάρχη τι συγκεκριμένα θα πράξει για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ