Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Διεθνιστική αλληλεγγύη από την ΠΣΟ

Συνεχίζουν να φτάνουν απ' όλο τον κόσμο μηνύματα αλληλεγγύης στο ΠΑΜΕ, μπροστά στην αυριανή γενική απεργία.

Σε μήνυμά της, η Γραμματεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας σημειώνει: «Αγαπητοί σύντροφοι του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, εκ μέρους της ΠΣΟ χαιρετίζουμε τον ηρωικό αγώνα της ελληνικής εργατικής τάξης, που με την καθοδήγηση του ΠΑΜΕ αντιστέκεται και απορρίπτει τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης και του διεθνούς κεφαλαίου. Εκ μέρους των 80 εκατομμυρίων μελών μας που ζουν, εργάζονται και αγωνίζονται σε 120 χώρες των πέντε ηπείρων δεχτείτε τη διεθνιστική αλληλεγγύη και τους ταξικούς μας χαιρετισμούς.

Σύντομα, στην Αθήνα στις 6-10 Απρίλη, όπως γνωρίζετε θα διοργανωθεί το 18ο Παγκόσμιο Συνδικαλιστικό Συνέδριο. Συνδικαλιστές ηγέτες από όλες τις γωνιές του πλανήτη θα έρθουν στη χώρα σας για να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα του διεθνούς συνδικαλιστικού κινήματος. Επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε το ΠΑΜΕ για την ουσιαστική βοήθεια και την ολόπλευρη στήριξη που δίνει για την επιτυχία του Συνεδρίου μας. Ζήτω η εργατική τάξη της Ελλάδας! Ζήτω οι ταξικοί αγώνες!»

Το «Συνδικάτο Εργαζομένων Μετρό της Στοκχόλμης στη Σουηδία» σημειώνει στο μήνυμα του υπό τον τίτλο «Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας»: «Είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στις περικοπές μισθών, συντάξεων. Βλέπουμε ότι επικρατεί η ίδια κατάσταση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση και στη Σουηδία. Ιδιωτικοποιήσεις, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, επίθεση στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίες. Το συνδικάτο μας λέει το ίδιο που λέει και το ΠΑΜΕ : "Ολοι για έναν και ένας για όλους"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ