Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Η δράση του ταξικού κινήματος δεν περιορίζεται

Ανακοίνωση - καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ και του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αργολίδας της ΚΝΕ με αφορμή το ότι στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ ζήτησαν από διευθυντή ξενοδοχείου να εμποδίσει περιοδεία του ΠΑΜΕ

Τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που σε αγαστή συνεργασία και απροκάλυπτα ζήτησαν από τον διευθυντή του ξενοδοχείου «Ναυπλία Παλλάς» να εμποδίσει περιοδεία από κλιμάκιο του ΠΑΜΕ Αργολίδας, με επικεφαλής το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Τουρισμού - Επισιτισμού Ν. Παπαγεωργίου στους εργαζόμενους, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και το ΝΣ Αργολίδας της ΚΝΕ. Καταγγέλλουν επίσης ανάλογη προσπάθεια της διευθύντριας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων κ. Μπικάκη να εμποδίσει στο μέλος του γραφ. Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Γόντικα να μιλήσει στους σπουδαστές της Σχολής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και το ΝΣ Αργολίδας της ΚΝΕ καταγγέλλουν την προσπάθεια του κ. Μπαρού, στελέχους της ΝΔ και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, που σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουρισμού Επισιτισμού, Προύτζο Παναγιώτη, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε εντολή στο διευθυντή του "Ναυπλία Παλλάς" να εμποδίσει κλιμάκιο του ΠΑΜΕ Αργολίδας με επικεφαλής το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Τουρισμού - Επισιτισμού να περιοδεύσει στο ξενοδοχείο και να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Επίσης, την ανάλογη προσπάθεια της διευθύντριας κ. Μπικάκη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων να εμποδίσει στο μέλος του γραφ. Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γόντικα Νίκο να συζητήσει με τους σπουδαστές για τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται για τη Σχολή με την περικοπή της χρηματοδότησης.

Οι πολιτικοί υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου, των μεγαλοξενοδόχων, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα είχαν μεγαλύτερη δυσκολία να περάσουν τις αντιλαϊκές τους πολιτικές, τα βάρβαρα μέτρα ενάντια στα φτωχά λαϊκά στρώματα αν δεν είχαν τα στηρίγματά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα, τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ και του ταξικού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι- ες, οι νέοι και οι νέες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα, να αποδυναμώσουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να γυρίσουν την πλάτη τους στο λαϊκισμό του ΛΑ.Ο.Σ., στον καιροσκοπισμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, να αλλάξουν τους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα, να ενισχύσουν το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, τη ΠΑΣΕΒΕ. Να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Η αντιπαράθεση του λαού με την ΕΕ, τα κόμματα, τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που υπηρετούν την πλουτοκρατία είναι μονόδρομος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ