Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κινητοποίηση στα «PUBLIC»

Πλήθος εργαζομένων στο εμπόριο συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη φορά το πρωί του Σαββάτου έξω από την αλυσίδα καταστημάτων «Public» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις 8 απολύσεις που έκανε η επιχείρηση.

Τα μέλη της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ, που διοργάνωσαν την κινητοποίηση, δήλωναν ότι οι αδικαιολόγητες, παράνομες και καταχρηστικές αυτές απολύσεις έγιναν από τους εργοδότες για να τρομοκρατήσουν και τους άλλους εργαζόμενους. Πρόσθεταν ότι οι κινητοποιήσεις των εμποροϋπαλλήλων έξω από το «Public» θα κλιμακωθούν καθώς την επόμενη βδομάδα γίνεται συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Και αυτή τη φορά στη διάρκεια του πολύωρου συμβολικού αποκλεισμού του «Public» λειτούργησε παιδότοπος έξω από το πολυκατάστημα με πρωτοβουλία της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων και με συμμετοχή παιδαγωγών και νεολαίων του ΜΑΣ. Δόθηκε μια χαρούμενη νότα στα παιδιά που έρχονταν με τους γονείς τους στην αγορά και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ μοιράστηκαν και μικρά δωράκια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ