Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΣΟ
Ξεκινά αύριο με τη διεθνιστική συγκέντρωση

Πλατύ κάλεσμα από συνδικάτα και μαζικούς φορείς για να πλημμυρίσει το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο

Ξεκινά αύριο το 16ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας με τη μεγάλη διεθνιστική συγκέντρωση στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, στις 6.30 το απόγευμα. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Απρίλη, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να καταφτάνουν αντιπροσωπείες από κάθε γωνιά του κόσμου. Στο Συνέδριο η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ των τελευταίων 20 χρόνων, με τους ξένους αντιπροσώπους να είναι πάνω από 800 από όλα τα αγωνιστικά και ταξικά συνδικάτα του κόσμου.

Στη συγκέντρωση καλούν ακόμα το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, ενώ τη στήριξή του στο Συνέδριο εκφράζει και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης.

Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών στην ετήσια συνεδρίασή του ενέκρινε ψήφισμα, στο οποίο ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Θεωρούμε τιμή μας ότι πραγματοποιείται στη χώρα μας και μάλιστα με την ευθύνη του ΠΑΜΕ τέτοιας σημασίας για την εργατική τάξη γεγονός». Στο Γενικό Συμβούλιο έγινε εκτενής αναφορά στο Συνέδριο της ΠΣΟ, με σκοπό τον καλύτερο εξοπλισμό των αντιπροσώπων για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους του κλάδου σε όλη τη χώρα για τις εργασίες του Συνεδρίου. Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία του κλάδου να πάρουν μέρος στην αυριανή συγκέντρωση στο Τάε Κβον Ντο απευθύνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ): «Είναι χρέος κάθε συνδικάτου και σωματείου να υποδεχτεί τους 800 και πλέον συνδικαλιστές από όλες τις χώρες των πέντε ηπείρων με παλμό, περηφάνια, με τη θέρμη και τη ζωντάνια που διακρίνει τις μεγάλες μας κινητοποιήσεις».

Πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Από το Σύνταγμα και από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο: Με τη γραμμή του τραμ Σύνταγμα - Νέο Φάληρο, στη στάση «Αγία Σκέπη».

Από το σταθμό του μετρό Συγγρού - Φιξ: Με τη λεωφορειακή γραμμή 550, στη στάση «Φόρος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ