Σάββατο 7 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑμΕΑ: Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αττικής και Νήσων θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 8 Μάη, στις 10 π.μ. στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΚΟΒ ΠΡΟΝΟΙΑΣ: Εκδήλωση με θέμα «Η καπιταλιστική κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» οργανώνουν τη Δευτέρα 9 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), η ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ και η ΟΒ Πρόνοιας της ΚΝΕ.

ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Τρίτη 10 Μάη απαντώντας στην αντεργατική μεθόδευση της διοίκησης να επιβάλει εκ περιτροπής εργασία στο προσωπικό για έξι μήνες.

ΗΣΑΠ: Νέα στάση εργασίας (12 το μεσημέρι έως 4 μ.μ.) την Τρίτη 10 Μάη αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα σωματεία εργαζομένων στον ηλεκτρικό, ενάντια στις 170 υποχρεωτικές μετατάξεις συναδέλφων τους, απόρροια της εφαρμογής του αντεργατικού - αντιλαϊκού νόμου που πρόσφατα ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τις αστικές συγκοινωνίες. Ακόμα έχει αποφασιστεί να γίνει 24ωρη απεργία στις 12 Μάη και στις 9 Μάη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα γραφεία του ΟΑΣΑ στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ