Σάββατο 4 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις των Κομματικών Οργανώσεων σε όλη τη χώρα για την προβολή της πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται:

Αύριο Κυριακή 5/6
  • Στις 12 το μεσημέρι, η ΚΟΒ κέντρου Αιγάλεω διοργανώνει συγκέντρωση στο καφέ «city» (Κύπρου και Σαράντα Εκκλησιών). Θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής του Κόμματος.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Σήμερα Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

  • Αύριο Κυριακή, 5 Ιούνη

-- Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στο Αιγίνιο Πιερίας (Πολυκέντρο) με ομιλητή τον Φίλιππο Γεωργουδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη με υγειονομικούς στα Γιαννιτσά.

Στον Πύργο

Ημερίδα με θέμα «Καπιταλιστική ανάπτυξη στην αγροτική οικονομία» διοργανώνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, την Τρίτη 7 Ιούνη, στο Δημαρχείο του Πύργου στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν οι: Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και Χρ. Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

Στην Κρήτη

Οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην Κρήτη διοργανώνουν τις παρακάτω συγκεντρώσεις:

  • Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου, με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» τη Δευτέρα 6 Ιούνη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ατσαλένιου. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου.
  • Η ΚΟΒ Κατασκευών Ν. Ηρακλείου με θέμα «Αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών και έργα κάλυψης των λαϊκών αναγκών» την Τετάρτη 8 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Ν. Αλικαρνασσού.
  • Η ΚΟ Δυτικών Συνοικιών Ηρακλείου, με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» την Τετάρτη 8 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στα Καμίνια. Θα μιλήσει η Λαμπρινή Πίττακα, μέλος της ΕΠ Κρήτης.
  • Η ΝΕ Ρεθύμνου με θέμα «Καπιταλιστική οικονομική κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», την Τετάρτη 8 Ιούνη στις 8 μ.μ. στα Σελλιά. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης.
  • Η Επιτροπή Υπαίθρου Χανίων με θέμα «Οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» την Πέμπτη 9 Ιούνη στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ