Τετάρτη 8 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θέμα... πείρας

«Επειδή τόσο ο κ. Πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχουν επαγγελματική πείρα - αυτό που λέμε "πείρα της αγοράς" - δεν ξέρουν και τους κανόνες της αγοράς. Γι' αυτό ξεπούλησαν τον ΟΤΕ, πράγμα που προϊδεάζει για το τι έχει να γίνει και με τα υπόλοιπα Εθνικά περιουσιακά στοιχεία... ».

Η «βαθυστόχαστη» αυτή ανάλυση της κυβερνητικής πολιτικής ανήκει - πού αλλού; - στον ΛΑ.Ο.Σ.. Θέλουν άραγε να τους πάρει στα σοβαρά ο λαός και να πιστέψει ότι η παράδοση του ΟΤΕ στο μεγάλο κεφάλαιο οφείλεται στο ότι τα στελέχη της κυβέρνησης δεν έχουν την «πείρα της αγοράς»; Προφανώς αυτό θέλουν. Να πειστεί ο λαός ότι όσα περνάει, όσα συμβαίνουν εξαιτίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής οφείλονται στην ανικανότητα ή στην έλλειψη εμπειρίας της κυβέρνησης. Και όχι στο γεγονός ότι ως συνεπής εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας η κυβέρνηση εφαρμόζει την πολιτική που η πλουτοκρατία έχει ανάγκη, την πολιτική που της εγγυάται ότι θα περάσει την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και κυρίως με τα κέρδη της και την ανταγωνιστικότητά της ακόμα πιο ενισχυμένα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, την πολιτική αυτή την έχει στηρίξει με νύχια και με δόντια ο ΛΑ.Ο.Σ. που εμμέσως ισχυρίζεται ότι ο ίδιος έχοντας την «πείρα της αγοράς» θα τα έκανε αλλιώς. Αμ δε! Τα ίδια θα έκανε ή θα κάνει αν οι προσδοκίες του για συμμετοχή στην διακυβέρνηση ευοδωθούν.

Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο λαός. Δεν έχει απέναντί του ούτε ανίκανους, ούτε άπειρους όπως διατείνεται ο ΛΑ.Ο.Σ.. Εχει απέναντί του την άρχουσα τάξη και το πολιτικό της προσωπικό στο οποίο ανήκει το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Και μ' αυτούς όλους πρέπει να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα, για το δικό του καλό και των παιδιών του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ