Κυριακή 28 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Συνεστιάσεις - πίτες
  • Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) διοργανώνει συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους της, σήμερα από τις 12 το μεσημέριέως τις 5 μ.μ., στην ταβέρνα «Μουσική Κιβωτός» (Καυταντζόγλου και Δ. Ράλλη 26 Κ. Πατήσια), τηλ.: 22.36.600.
  • Το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει συνεστίαση σήμερα στις 8 μ.μ. στο κέντρο «Ρωμιοσύνη» (Καρκαβίτσα 2, τέρμα Θεμιστοκλέους Περιστέρι).
  • Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου - ΠΕΚΑΜ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Δευτέρα 29-1-01 στις 6.30 μ.μ. στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Εγκαινιάστηκε έκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κυψέλης και το Παράρτημα Κυψέλης της ΠΕΑΕΑ. Η έκθεση, που περιλαμβάνει και αντιστασιακό βιβλίο, θα λειτουργεί έως τις 9 Φλεβάρη, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 6.30 έως 8.30 μ.μ., στα γραφεία του παρ/τος, Καλλιφρονά 30, τηλ.: 86.42.553. Ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στην οποία θα μιλήσουν αγωνιστές εξόριστοι της Μακρονήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ