Τρίτη 30 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθημερινός στόχος, η πλατιά διακίνηση του «Ρ»

Ενα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της αύξησης της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», μετά τη μεγάλη πανεξόρμηση της 21ης Γενάρη, κάνουν σήμερα οι δυνάμεις της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Από πολύ νωρίς το πρωί τα κομματικά μέλη και τα μέλη της ΚΝΕ βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να φτάσουν - μέσω του «Ρ» - τα συμπεράσματα, οι θέσεις και οι εκτιμήσεις, οι εικόνες που κόμισε από την πενθήμερη παραμονή της στη Γιουγκοσλαβία, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, όπως τις εξέθεσε χτες στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Ετσι, ο «Ριζοσπάστης» κάνει σήμερα αισθητή την παρουσία του σε εργασιακούς χώρους, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης, στο Μοναστηράκι, στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα, στο Πεδίον του Αρεως.

Ο στόχος για την αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας, έτσι ώστε να μετατραπεί σε καθημερινό σύντροφο, πολύτιμο βοηθό του εργάτη, του αγρότη, του νέου, του μικρομεσαίου, να αποτελεί πηγή ουσιαστικής και έγκυρης πληροφόρησης, να φτάνει όσο πλατιά γίνεται στο λαό τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους των Κομματικών Οργανώσεων και των οργανώσεων της ΚΝΕ, που παλεύεται με συνέχεια και συνέπεια, καθημερινά.

Επόμενος μεγάλος σταθμός αυτής της προσπάθειας θα είναι στις 11 του Φλεβάρη. Η πανεξόρμηση αυτής της μέρας σχεδιάζεται από τώρα, για να σημειώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Νωρίτερα, η ερχόμενη Κυριακή, 4 του Φλεβάρη, επίσης θα είναι μέρα πανεξόρμησης, στην οποία τα μέλη της ΚΝΕ προετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μιας και θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα της νέας γενιάς ο «Οδηγητής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ