Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΘ
Σάλπισμα παλλαϊκού ξεσηκωμού

Στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, το συλλαλητήριο

Μήνυμα πανεργατικού παλλαϊκού ξεσηκωμού σαλπίζουν οι ταξικές δυνάμεις με εξορμήσεις που πραγματοποιούν στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, και να δυναμώσουν την κοινωνική συμμαχία που θα βάλει πλώρη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Καθημερινά πληθαίνουν οι εργαζόμενοι που παίρνουν τη θέση τους στο ταξικό κίνημα, όσοι δηλώνουν την απόφασή τους να μπουν στην αντεπίθεση και στη σύγκρουση για την ανατροπή. Αναδείχθηκε αυτό και μέσα από τις περιοδείες που έγιναν χθες σε μια σειρά χώρους δουλειάς (γραφεία εμπορικού κέντρου COSMOS, εργοστάσια «Βασικάλη», «ΠΑΛΑΠΛΑΣΤ», κ.λπ.).

Στο μεταξύ, καθημερινά, σωματεία και φορείς δηλώνουν την απόφασή τους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και καλούν σε μαζική συμμετοχή. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ - ΝΑΤ- Δημοσίου καλεί τους συνταξιούχους να δώσουν απάντηση στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, στην πολιτική του μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, της ΕΕ και του ΔΝΤ που βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της χώρας, με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ. Να απαιτήσουν την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Νομού Θεσσαλονίκης - Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει όλη την επόμενη βδομάδα καθημερινές περιοδείες στους χώρους δουλειάς, για την επιτυχία της πανεργατικής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ. Μάλιστα, από χθες κλιμάκιο του ΔΣ του Συλλόγου περιοδεύει σε όλα τα συμβολαιογραφεία της πόλης της Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ