Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Ημερίδα για τους σεισμόπληκτους

Αφιερωμένη στην πόλη της Ν. Φιλαδέλφειας θα είναι για τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) η ερχόμενη Δευτέρα, 5 του Φλεβάρη.

Οι σύμβουλοι της ΝΑΣ, Σπ. Χαλβατζής και Χ. Παπαμάργαρης, θα επισκεφτούν νωρίς το πρωί το γκαράζ του δήμου, όπου θα έχουν συζήτηση με τους εργαζόμενους. Ακολούθως θα επισκεφτούν το δήμαρχο και θα συζητήσουν με τους υπαλλήλους. Ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην πόλη και θα μιλήσουν με τους σεισμόπληκτους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η ΝΑΣ διοργανώνει ημερίδα με θέματα «Αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων και ανοικοδόμηση της πόλης» και «Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 και Νέα Φιλαδέλφεια», με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Νικ. Τρυπιά 45.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την εισήγηση εκ μέρους της ΝΑΣ θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της, Σπύρος Χαλβατζής. Εισηγήσεις θα κάνουν ο Π. Γρετζελιάς από τη «Δημοκρατική Αλλαγή», ο Ν. Στράτος από την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση», ο Κ. Ματσούκας από τη «Δημοτική Αναγέννηση», ο Μ. Γεωργούτης από τη «Δημοκρατική Συνεργασία» και ο Δ. Αλαφάκης από τη «Συνοικία 2000». Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ