Τρίτη 11 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ολοι στην απεργία

Καλεί στην Ομόνοια στις 11 το πρωί, με προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλ. Κάνιγγος

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 19 του Οκτώβρη και στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11 το πρωί, με προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλ. Κάνιγγος καλεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Στην ανακοίνωσή της τονίζει: «Να μετατρέψουμε σε οργανωμένο αγώνα την αγανάκτηση και την οργή μας, ενάντια στην πολιτική που ληστεύει το εισόδημά μας, κλείνει το μαγαζί μας, λεηλατεί τον ασφαλιστικό μας οργανισμό, μετατρέπει τις όποιες υποβαθμισμένες παροχές Υγείας σε εμπόρευμα, στερεί από τα παιδιά μας τα βιβλία, τα πανεπιστήμια τα κάνει επιχειρήσεις, καταργεί την Εθνική Συλλογική Σύμβαση των εργαζόμενων, κατεβάζοντας τους μισθούς σε επίπεδο Κίνας».

Προσθέτει ότι «οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στο πέρασμα αυτής της πολιτικής, αφού καλλιέργησαν και συνεχίζουν να καλλιεργούν την αυταπάτη ότι οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ έχουμε τα ίδια συμφέροντα με τα πολυκαταστήματα, ότι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης δίνει ευκαιρίες σε "όλους". Σήμερα αναγκάζονται να βγάλουν αντιπολιτευτικές κορόνες για να μη χάσουν την επαφή τους με τους μικρούς ΕΒΕ. Λειτουργούν σαν ο Δούρειος Ιππος για το συνδικαλιστικό μας κίνημα».

Και καταλήγει: «Θα δυναμώσουμε ακόμη πιο πολύ τα Σωματεία μας, μετατρέποντάς τα σε κάστρα αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας. Κανένας επαγγελματοβιοτέχνης να μην είναι έξω από το Σωματείο του και όλοι συσπειρωμένοι στην ΠΑΣΕΒΕ να αγωνιστούμε ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή και σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα μαζί με τους εργάτες και το ΠΑΜΕ, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους σπουδαστές, τις γυναίκες για πολιτική προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, για να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο που τη δημιούργησε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ