Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΞΕΝΟΔ. ΤΟΥΡ. ΕΠΙΧΕΙΡ. ΕΣΠΕΡΙΑ Α.Ε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 (ΑΡΘΡΟ 11 παρ. 1 του Ν. 2472/1997)

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧ. ΤΟΥΡΙΣΤ. ΕΠΙΧΕΙΡ. ΕΣΠΕΡΙΑ ΑΕ με έδρα την Καβάλα, οδός Ερ. Σταυρού 44, σε εφαρμογή του Ν. 2472/97 ενημερώνει τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους προμηθευτές καθώς και τους λοιπούς συναλλασσόμενους ότι τηρείται Αρχείο προσωπικών δεδομένων.

1. Περιεχόμενο Αρχείου: Είναι τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και επαγγέλματος, τηλέφωνο, ΑΔΤ, ΑΦΜ και ΔΟΥ) των συναλλασσόμενων με την εταιρία, καθώς και λοιπά στοιχεία που προβλέπονται από τις διατάξεις της ισχύουσας φορολογικής, εργατικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας και τις διατάξεις της εποπτεύουσας αρχής.

2. Σκοπός Επεξεργασίας: Η ομαλή λειτουργία και παρακολούθηση των πάσης φύσεως συναλλαγών μεταξύ της εταιρίας και των συναλλασσομένων με αυτή.

3. Χρόνος Επεξεργασίας: Η επεξεργασία διαρκεί καθ'όλη τη διάρκεια των συναλλαγών και μετά τη λήξη αυτής περιορίζεται σε ιστορικούς, στατιστικούς και ενημερωτικούς σκοπούς.

4. Αποδέκτες Δεδομένων: Διαβιβάζονται μόνο στις εποπτικές φορολογικές ή άλλες Αρχές σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

5. Υπηρεσία Επικοινωνίας: Κάθε υποκείμενο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο για πληροφόρηση μόνο επί των προσωπικών δεδομένων που το αφορούν, σύμφωνα με το Ν. 2472/97 και αφού προηγουμένως απευθυνθεί εγγράφως στην εταιρία.

6. Ασφάλεια Επεξεργασίας: Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνονται στο αρχείο, προστατεύονται με φυσικά και ηλεκτρονικά μέσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ