Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

(Αρθρο 11 παρ. 1 Ν. 2472/97) της εταιρίας «ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΚΕΜΕ»

Η εταιρία με την ως άνω επωνυμία, εφεξής «ΚΕΜΕ ΑΕ», η οποία εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιπποδάμου, αρ. 24, Πλατεία Πλαστήρα, ΤΚ 116 35), ΑΡΜΑΕ 34175/01/Β/957486 ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Ι. ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το ΚΕΜΕ ΑΕ τηρεί αρχείο προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων για το προσωπικό και τους συνεργάτες της, τους προμηθευτές και πελάτες της, τους μετόχους, τα πρόσωπα που συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια και άλλα έντυπα της εταιρίας και γενικά όλους τους συναλλασσόμενους με αυτή, με βάση τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Σκοπός της τήρησης και επεξεργασίας του αρχείου αυτού, είναι η υποστήριξη των πάσης φύσεως συναλλαγών μεταξύ της εταιρίας και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της εταιρίας προς τις αρμόδιες αρχές και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου. Ενδεικτικά αναφέρονται ανάμεσα στους σκοπούς της τήρησης και επεξεργασίας του αρχείου η διαχείριση του προσωπικού, των πελατών και προμηθευτών, του μετοχολογίου, καθώς και η ποιοτική και ποσοτική έρευνα.

ΙΙ. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πιθανοί αποδέκτες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τα οποία τηρεί αρχείο το ΚΕΜΕ ΑΕ είναι οι ασφαλιστικοί οργανισμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, οι αρμόδιες ΔΟΥ καθώς και οποιαδήποτε διοικητική, δικαστική ή άλλη αρχή, νομικό ή φυσικό πρόσωπο προς το οποίο η εταιρία υποχρεούται ή δικαιούται, βάσει νόμου ή δικαστικής αποφάσεως, να ανακοινώνει τέτοια δεδομένα. Οσον αφορά το αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την ποσοτική και ποιοτική έρευνα, δε γνωστοποιείται σε τρίτους.

ΙΙΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Κάθε «υποκείμενο επεξεργασίας» προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά Δεδομένα που το αφορούν, για τα οποία το ΚΕΜΕ ΑΕ τηρεί αρχείο, καθώς και δικαίωμα αντίρρησης, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν. 2472/1997 και αφού προηγουμένως απευθυνθεί εγγράφως στην εταιρία.

«ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ - ΚΕΜΕ ΑΕ»

Ιπποδάμου 24 Πλατεία Πλαστήρα 116 35 Αθήνα

Τηλ.: 7016.965 - 7018.082


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ