Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΔΕΥΑΑΛ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ (Αρθρο 11 παρ. 1 Ν. 2472/97)

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΔΕΥΑΑΛ), ΝΠΙΔ Ν. 1069/80, που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, οδός Εθν. Αντίστασης 42 ΤΚ 59300, τηλέφωνο 0333/26662, ανακοινώνει τα ακόλουθα σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 24 Ν. 2472/97 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και την υπ'αριθμ. 408/98 απόφαση του Προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1) ΕΙΔΟΣ και ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΕΥΑΑΛ συλλέγει, καταχωρεί, οργανώνει, διαθέτει, αποθηκεύει, τροποποιεί, εξάγει, χρησιμοποιεί, διαγράφει και καταστρέφει για ίδια χρήση δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στα Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα με τα οποία συνάπτει συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης για το σκοπό της εκτέλεσης, εξυπηρέτησης, υποστήριξης και παρακολούθησης αυτών και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της.

Η ΔΕΥΑΑΛ δεν τηρεί αρχεία με ευαίσθητα δεδομένα πελατών της.

2) ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΕΥΑΑΛ δε διαβιβάζει, διαδίδει ή με άλλο τρόπο διαθέτει, συσχετίζει, συνδυάζει, διασυνδέει τα δεδομένα, παρά μόνο βάσει των εγκεκριμένων κανονισμών ύδρευσης και αποχέτευσης, Νόμου, Δικαστικής απόφασης ή Εισαγγελικής παραγγελίας.

3) ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων λαμβάνει χώρα για όσο διάστημα υφίσταται η σύμβαση και για το χρονικό διάστημα μετά τη λήξη αυτής που είναι αναγκαίο για τη διεκπεραίωση των κάθε είδους εκκρεμοτήτων άμεσα συνδεδεμένων με τη σύμβαση και ενδεικτικά για την προάσπιση των οικονομικών ή άλλων συμφερόντων της ΔΕΥΑΑΛ.

4) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Κάθε «υποκείμενο επεξεργασίας» έχει δικαίωμα πρόσβασης με την έννοια του δικαιώματος πληροφόρησης των Προσωπικών Δεδομένων του, που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας (άρθρο 12 Ν. 2472/97). Ο λογαριασμός της ΔΕΥΑ Αλεξανδρείας, όπου κατατίθεται το οριζόμενο από την Αρχή παράβολο είναι ο με αριθμό 82619691 της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος - Υποκατάστημα Αλεξανδρείας.

Αλεξάνδρεια 28/12/1999

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΕΥΑΑΛ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ