Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

(Αρθρο 11 παρ. 1 Ν. 2472/97)

Η επιχείρηση με την επωνυμία ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Τατοΐου 88, τηλ. 2845.400, σε εφαρμογή του άρθρου 24 παρ. 3 του Ν. 2472/1997 και της υπ' αριθ. 408/30.11.1998 απόφασης του Κ. Προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα, ενημερώνει τους υπαλλήλους, πελάτες, προμηθευτές της, καθώς και τους λοιπούς συναλλασσόμενους με αυτήν, ότι τηρεί Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων με τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση εργασίας, τηλέφωνο, ΑΦΜ), που προβλέπονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής, φορολογικής, καθώς και της περί Ανωνύμων Εταιρειών νομοθεσίας.

Σκοπός της τήρησης του εν λόγω αρχείου και της επεξεργασίας του είναι η υποστήριξη και ενίσχυση των πάσης φύσεως συναλλαγών μεταξύ των υποκειμένων της επεξεργασίας και της εταιρίας, κυρίως δε η έκδοση τιμολογίων, οι μισθοδοτικές καταστάσεις, η τήρηση στοιχείων για τις ΔΟΥ και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διαρκεί κατ' ανάγκην για όλη τη διάρκεια της συναλλακτικής σχέσης με τα υποκείμενα της επεξεργασίας. Μετά τη λήξη της, περιορίζεται ανάλογα με τις επιταγές της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Αποδέκτες των δεδομένων αυτών, πέραν από τα ίδια υποκείμενα αυτών, θα είναι οι φορολογικές, εποπτικές και ελεγκτικές αρχές και κάθε άλλη αρχή, ως προς την οποία υπάρχει νόμιμη υποχρέωση γνωστοποίησης τέτοιων δεδομένων εφόσον το ζητήσουν.

Κάθε υποκείμενο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τηρούνται στο αρχείο αυτό, διατηρεί σύμφωνα με το άρθρο 12 Ν. 2472/97, δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία του, που τηρούνται στο αρχείο αυτό, κατόπιν εγγράφου αιτήσεώς του.

Για οποιαδήποτε σχετική επικοινωνία μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρία, τηλ. 2845.400.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ