Πέμπτη 20 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΜΕΤΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: «Θα αντέξουμε και θα προχωρήσουμε, γιατί αυτό είναι το εθνικά και πατριωτικά σωστό (...) εμείς είμαστε εκείνοι που θα σηκώσουμε και πάλι το βάρος αυτής της απόφασης» (από την ομιλία του Γ. Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ηλεκτρονική έκδοση).

ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ: «Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. πρέπει να αλληλοστηριχθούν στη μάχη κατά των ισχυρών συνδικάτων εφόσον θέλουν να είναι η χώρα κυβερνήσιμη είτε από το ένα είτε από το άλλο κόμμα (...) Ας το καταλάβουν επιτέλους προκειμένου να κλείσει αυτό το αμαρτωλό κεφάλαιο της μεταπολίτευσης» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: «Οι συντεχνίες (...) δεν... "έπεσαν από τον ουρανό"! Είναι το αποτέλεσμα ενός παρατεταμένου πολιτικού πελατειακού συστήματος (...) Από εδώ και πέρα όμως, χρειάζεται εξαιρετική προσοχή. Γιατί μερικά πολιτικά πρόσωπα κάνουν ένα λάθος: Συγχέουν και ταυτίζουν τις απαράδεκτες από πλευράς ουσίας και μεθόδου συντεχνιακές πρακτικές με μια πραγματική, ευρεία και δίκαιη κοινωνική αγανάκτηση και αντίδραση σ' ένα άδικο "ξεχαρβάλωμα" της ζωής χιλιάδων πολιτών (...) λάθος είναι σήμερα η οριζόντια λογική της αντιμετώπισης όλων των κοινωνικών αντιδράσεων ως... συντεχνιακών! (...) Πρέπει η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις "οριζόντιες" προσεγγίσεις. Να καταλάβει τις διαφορές» (ο Π. Παπαναγιώτου στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ