Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

  • Στις 12 το μεσημέρι, κλιμάκιο της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τη βουλευτή του Κόμματος Σοφία Καλαντίδου, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο «Κ. Μπαλλής ΑΕΒΕ» και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους τα προβλήματά τους.

Αύριο, Σάββατο

  • Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Ναύπακτο θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ναύπακτος»

Την Κυριακή 11/12

  • Στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού (αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Ελληνικό για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Eκδήλωση με θέμα «Οχτωβριανή επανάσταση, διδάγματα για το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος», διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 11.30 π.μ. στο «Φρούριο». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφηγηματικό δρώμενο: «Από το Φλεβάρη στον Οκτώβρη» και μουσικό αφιέρωμα από τους καλλιτέχνες: Σ. Μπαλλά, Π. Μαγγλάρα και Γ. Πέτρου. Θα προβληθεί, επίσης, αφιέρωμα με θέμα «Από την κομμούνα του Παρισιού στον Οχτώβρη του 1917».
Βιβλιοπαρουσίαση στο Λονδίνο
  • Η Οργάνωση Βρετανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», «Κ. Μαρξ - Φρ. Ενγκελς κείμενα για την οικονομική κρίση», αύριο Σάββατο, στις 14.30 στο Λονδίνο (Camden Road, NW1 9ΕΑ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ