Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «INTRACOM DEFENSE»
Νέα 48ωρη απεργία σήμερα και τη Δευτέρα

Απεργιακό «λουκέτο» έβαλαν για 48 ώρες την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, 17 και 18/1, αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Intracom Defense» του Ομίλου Ιντρακόμ, δίνοντας μια πρώτη αποφασιστική απάντηση στην εργοδοσία που επιχειρεί - εκτός από τις μειώσεις μισθών - να επιβάλει και εκ περιτροπής εργασία 4 ημερών.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που και τις δυο μέρες της απεργίας έδωσαν μαζικά οι ίδιοι τη μάχη της περιφρούρησης έξω από την πύλη του εργοστασίου συνεχίζουν πιο αποφασιστικά τον αγώνα τους. Στη χτεσινή μαζική γενική τους συνέλευση αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα 23/1.

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων και τους καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα «αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Να ανεβάσουν την οργάνωση της πάλης τους, δημιουργώντας απεργιακή επιτροπή αγώνα με εκπροσώπους όλων των επιμέρους εργασιακών χώρων (παραγωγή, γραφεία, μηχανικοί, αποθήκες, κ.λπ.)», σημειώνει χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, επισημαίνει «όλοι οι εργαζόμενοι της Ιντρακόμ έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε στο πλευρό τους, να τους συμπαρασταθούμε με κοινό, απεργιακό αγώνα για να αναγκάσουμε την εργοδοσία σε αναδίπλωση, για να μην περάσει το 4ήμερο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ