Δευτέρα 13 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Σκόπιμη απόκρυψη των δραστηριοτήτων του

Τη σχεδιασμένη και σκόπιμη απόκρυψη των δραστηριοτήτων του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατήγγειλε με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ. Αφορμή στάθηκε το «πέπλο σιωπής» που έπεσε σχετικά με τις αγωνιστικές δραστηριότητες που ανέπτυξαν οι ταξικές δυνάμεις και το Σάββατο.

«Το ΠΑΜΕ - σημειώνεται σε καταγγελία του προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο - εκατοντάδες σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα που ανήκουν στη δύναμή του, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενοι που συμπορεύονται μαζί του διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την πρωτοφανή, σχεδιασμένη και σκόπιμη απόκρυψη των εκατοντάδων δραστηριοτήτων του. Δραστηριότητες που κάθε μέρα πραγματοποιεί. Συλλαλητήρια, καταλήψεις, παρεμβάσεις. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) πραγματοποιεί συγκεντρώσεις σε όλους τους δήμους της Αττικής, αλλά και σε όλη τη χώρα και θα συνεχίσει πιο μαζικά, πιο μαχητικά κάθε μέρα.

Φιμώνετε τη φωνή του ταξικού κινήματος που παλεύει ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. που επιδιώκουν να διαπράξουν το νέο έγκλημα υπηρετώντας την πλουτοκρατία και τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ