Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ταυτοπροσωπίες...

«Η κοινοπραξία "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ" συμμετέχει στη μη κερδοσκοπική αυτή εταιρία, επειδή αναλαμβάνει την εκμετάλλευση της Αττικής οδού. Τον εκπρόσωπό της υποδεικνύουν τα μέλη της. Τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα με υπαινικτικό τρόπο για την εταιρία ΑΚΤΩΡ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η εταιρία ΑΚΤΩΡ συμμετέχει στην κοινοπραξία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με ποσοστό 17% και επομένως δεν είναι ορθό να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις περί ταύτισης της εταιρίας αυτής με το όλο project της Αττικής Οδού, στο οποίο συμμετέχουν 11 από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας, καθώς και τράπεζες».

Αν νομίζετε ότι αυτή τη δήλωσε έκανε κάποιος εκπρόσωπος της κοινοπραξίας «Αττική Οδός», απατάσθε. Πρόκειται για αυτούσια παράγραφο από χτεσινό δελτίο Τύπου - απάντηση του ΥΠΕΧΩΔΕ σε προχτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο «με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Αττικής Οδού ιδρύεται νέα εταιρία του ΤΕΟ, με σκοπό να δημιουργήσει ενιαίο δίκτυο εκμετάλλευσης των διοδίων όλης της χώρας, με αεροπορικές τιμές!».

Βέβαια, από την ανακοίνωση του ...ΥΠΕΧΩΔΕ μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει ταύτιση της τεχνικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ (σ.σ. του και μεγαλοεκδότη Μπόμπολα) με την εταιρία «Αττική Οδό». Η ταύτιση, όμως, του ΥΠΕΧΩΔΕ - ή, μήπως, και ολόκληρης της κυβέρνησης; - με την ΑΚΤΩΡ «βγάζει μάτι»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ