Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τέσσερα παλικάρια θύματα τροχαίου

Συλλυπητήρια από τη ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Τέσσερα παλικάρια θύματα τροχαίου δυστυχήματος, αποχαιρέτησαν χθες οι κάτοικοι του Κιλκίς. Τον 20χρονο Παναγιώτη Παναβόγλου από την Ακρολίμνη, τον 21χρονο Θεοχάρη Ταχματζίδη και τα δύο αδέλφια Κώστα και Χρήστο Πεχλιβανίδη 19 και 24 χρόνων, αντίστοιχα, από τα Αμάραντα.

Οι τέσσερις νέοι σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με προπορευόμενο γεωργικό ελκυστήρα στο 16ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Κιλκίς - Νέου Πετριτσίου Σερρών και, στη συνέχεια, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε σε διπλανό χαντάκι. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Π. Παναβόγλου. Ο οδηγός του τρακτέρ Θόδωρος Τσολακίδης, 40 ετών, κάτοικος Ακρίτα Κιλκίς, συνελήφθη, ενώ ανακρίσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος διεξάγονται από την Τροχαία Κιλκίς.

Τον πόνο των τριών οικογενειών συμμερίζεται η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ και εκφράζει τα συλλυπητήριά της. Ιδιαίτερα στη συντρόφισσα Ελένη Πεχλιβανίδου, μέλος της ΝΕ Κιλκίς και το σύζυγό της Νίκο, που μέσα σε μια στιγμή έχασαν και τα δυο τους παιδιά, τον Χρήστο και τον Κώστα. Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Γ. Νταφούλη, αλλά και της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα Κ. Πινέλη, καθώς και πλήθος κόσμου, παραβρέθηκε στην κηδεία των δύο παλικαριών, που έγινε χθες το μεσημέρι στα Αμάραντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ