Σάββατο 28 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
Ισχυρό ΚΚΕ για πανίσχυρο εργατικό λαϊκό κίνημα

Στη φαρμακοβιομηχανία «ΕΛΠΕΝ» στην Παλλήνη, περιόδευσε χτες το μεσημέρι ο Γιάννης Γκιόκας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην περιφέρεια Αττικής και συνομίλησε με τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Ο Γ. Γκιόκας συζήτησε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τα βάρβαρα μέτρα, αλλά και για τα νέα ακόμα πιο σκληρά που έρχονται και ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος και τους κάλεσε να βγάλουν με την ψήφο τους ισχυρό ΚΚΕ.

«Ολο το προηγούμενο διάστημα συζητήσαμε με τους εργαζόμενους και συμβάλαμε στην οργάνωση και ανάπτυξη της πάλης τους ενάντια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα», τόνισε ο υποψήφιος του ΚΚΕ, μιλώντας στους εργαζόμενους και συμπλήρωσε ότι: «Η στάση των εργαζομένων σήμερα, ο προβληματισμός και η ανησυχία, οι αγωνίες που έχουν για τα μέτρα που έρχονται την επόμενη ημέρα των εκλογών επιβεβαιώνουν την εκτίμηση που κάνει το ΚΚΕ ότι πρέπει η κάλπη στις 6 του Μάη να βγάλει ένα ισχυρό ΚΚΕ. Να βγάλει ένα ετοιμοπόλεμο ισχυρό πανίσχυρο εργατικό λαϊκό κίνημα έτσι ώστε και να αναχαιτίσουμε την επίθεση που προετοιμάζουν τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΕΕ και το ΔΝΤ την επόμενη ημέρα των εκλογών, αλλά και ταυτόχρονα να ανοίξουμε το δρόμο, να ανοίξουμε την προοπτική, να βάλουμε τις βάσεις για ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο λαός μας. Και η ριζική αλλαγή είναι η πρόταση του ΚΚΕ που μιλάει για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για αποδέσμευση από ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους και εργατική λαϊκή εξουσία».

Ο Γ. Γκιόκας επισήμανε ότι «ο λαός πρέπει να ξεμπερδεύει και με τα εκβιαστικά διλήμματα, με τα οποία τον τρομοκρατούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και με τις αυταπάτες για εύκολες λύσεις που καλλιεργούν οι λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις και ουσιαστικά κρατά εγκλωβισμένο το λαό μας στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, στα πλαίσια αυτού του δρόμου ανάπτυξης και επομένως στις 6 του Μάη ισχυρό ΚΚΕ για πανίσχυρο εργατικό λαϊκό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ