Σάββατο 28 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ
Ο λαός χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ένα ισχυρό ΚΚΕ

«Το ΚΚΕ φοβούνται, γιατί και την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στα μπλόκα της λαϊκής συμμαχίας για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων. Γι αυτό πρέπει να στοχεύσουμε σωστά. Να ενισχύσουμε αποφασιστικά και στην κάλπη το Κόμμα», τόνισε η Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια βουλευτής Κιλκίς, μιλώντας χτες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς.

«Ολοι ξέρουμε με ακρίβεια - τόνισε - τι θα κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τις εκλογές, τι θα κάνουν όλοι όσοι βγάζουν αντιμνημονιακές κορόνες αλλά ταυτόχρονα αναζητούν ρόλο στη διαχείριση για τη διατήρηση της κυριαρχίας του εκμεταλλευτικού συστήματος. Κανείς, μετά τις εκλογές, δεν δικαιολογείται να πει ότι εξαπατήθηκε, ότι προδόθηκε. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ χειρότερη, μια νέα κόλαση για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους νέους. Την ίδια ώρα που τρομοκρατούν με τον δήθεν κίνδυνο της ακυβερνησίας και του χάους, έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, είτε λέγονται κεντροδεξιές, είτε λέγονται κεντροαριστερές, καθώς όλοι τούτοι στοιχίζονται στο μονόδρομο της ΕΕ για να μην κινδυνέψουν τα κέρδη των αφεντικών».

Κάλεσε το λαό να εμπιστευθεί το ΚΚΕ. «Ξέρετε ότι δεν θα κάνουμε πίσω, ότι την επόμενη των εκλογών θα είμαστε δίπλα σε όποιον δοκιμάζεται, ότι τη δύναμη που παίρνουμε τη βάζουμε στην υπηρεσία του λαού και όχι των αξιωμάτων. Σήμερα είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης, σήμερα και αύριο οι αγώνες για την ευημερία του λαού χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε ισχυρό ΚΚΕ. Είναι στο χέρι σας να το δυναμώσετε, να μη σκορπίσετε την ψήφο σας δεξιά και αριστερά. Δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε τη συνέχιση της καταστροφής της ζωής μας. Αντίθετα πρέπει αποφασιστικά να δείξουμε τη δύναμή μας και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι με τη μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ