Σάββατο 28 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Την εμπιστοσύνη σας στο ΚΚΕ εκφράστε την και στην κάλπη

Μία μόλις ώρα απέχει από τον Πειραιά η Αίγινα και η εικόνα που αναδείχτηκε κατά τη χτεσινή περιοδεία της Ελπίδας Παντελάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιας βουλευτής Α' Πειραιά, είναι εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Το Κέντρο Υγείας είναι πλήρως υποβαθμισμένο, η εφορία οδεύει προς κλείσιμο. Τα εισιτήρια είναι πανάκριβα (από Πειραιά 10 ευρώ το άτομο και 27 ευρώ το ΙΧ με συμβατικό καράβι). Αποτέλεσμα; Μειώνεται ο τουρισμός, κλείνουν τα μαγαζιά. Οι εσωτερικές συγκοινωνίες είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση. Για να μαγειρέψουν και να πιουν νερό αγοράζουν εμφιαλωμένο, καθώς το νερό που μεταφέρεται με υδροφόρες είναι ακατάλληλο και ακόμα δεν έχει γίνει σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ. Η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται με προβλήματα, το φιστίκι που είναι το ντόπιο προϊόν είναι ανυπεράσπιστο και μένει αδιάθετο και όλοι απειλούνται από ανεργία.

Αυτά προέκυψαν από τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους, στο Κέντρο Υγείας, στην Πυροσβεστική, στην εφορία, στα σούπερ μάρκετ, στα μαγαζιά και με τους ίδιους τους κατοίκους. Ολοι όμως αναγνώριζαν την δράση και τη συμπαράσταση που είχαν από τις δυνάμεις του ΚΚΕ στην περιοχή στην αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων όπως όταν μπήκαν μπροστά σε κινητοποιήσεις στο δήμο για να μη γίνουν αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού.

Η Ελπίδα Παντελάκη τόνισε:«Αυτή η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στο ΚΚΕ και η αγανάκτησή του για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, δεν πρέπει να σκορπίσει. Ο λαός δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι με μια άλλη κυβέρνηση μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και την αγανάκτησή του να την εκφράσει και στη κάλπη. Με την ψήφο του να στηρίξει το ΚΚΕ, τη μόνη φερέγγυα δύναμη για την οργάνωση της πάλης του, για να οργανώσει την αντεπίθεσή του, να αναχαιτίσει τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται αλλά ακόμα και για να αποσπάσει κατακτήσεις και να πάρει στο τέλος ο ίδιος την εξουσία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ