Παρασκευή 1 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κινητοποίηση αλληλεγγύης και ξεσηκωμού

Συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις εργατικές λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν φάρμακα, γιατρούς, θεραπείες και εξετάσεις, φόρους και χαράτσια, ρεύμα, νερό και δάνεια, διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, την Τετάρτη 6 Ιούνη στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Νάουσας. Καλούν το λαό σε οργανωμένη, μαζική, λαϊκή ανυπακοή και απειθαρχία σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για την ανατροπή της πολιτικής που καταδικάζει το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Με ανακοίνωσή τους το ΕΚ Νάουσας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, σημειώνουν: «Η ανάπτυξη που μας τάζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που συμφώνησαν με τα προνόμια βιομηχάνων και εφοπλιστών είναι επικίνδυνη για το λαό, καταστρέφει την εργατική δύναμη και αυξάνει την ανεργία, οδηγεί τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση.

Εμείς λέμε: Δε χρωστάμε δεκάρα σε κανένα. Δεν έχουμε - δε μπορούμε - δε θέλουμε να πληρώσουμε. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις που την υπηρετούν. Δε θυσιάζουμε το μέλλον των παιδιών μας. Το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα δε φτιασιδώνεται, ανατρέπεται. Δε συμβιβαζόμαστε. Αρνούμαστε τη θανατική μας καταδίκη. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση έχουμε καθήκον να αντιδράσουμε οργανωμένα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ