Παρασκευή 1 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΟΤΑ
Καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, που προσπαθεί να προχωρήσει την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του μηχανουργείου του Δήμου, με σύμμαχο την τρομοκρατία και βάζοντας τις δυνάμεις καταστολής να χτυπούν τους εργαζόμενους, καταγγέλλει η Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Με απειλές, τρομοκρατία και τις δυνάμεις καταστολής μπροστά, η "κεντροαριστερή" δημοτική αρχή θυσιάζει τους εργαζόμενους και τα χρήματα του λαού της πόλης για να περάσει την αντεργατική της πολιτική, για να παραχωρήσει αρμοδιότητες σε μεγαλοεπιχειρηματίες και να διασφαλίσει τα κέρδη τους.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην οργάνωση της πάλης ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τη νέα αντεργατική θύελλα που έρχεται».

Την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, εκφράζει και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, και σημειώνει ότι «είναι βαριές οι ευθύνες του Γ. Μπουτάρη που με την τρομοκρατία και την καταστολή και την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ επιχειρεί να περάσει την ιδιωτικοποίηση».

Την πολιτική του Δημάρχου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει επίσης και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ