Παρασκευή 8 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Γεωργία Μυλωνά

Οδοντίατρος, μέλος Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών Σχολείων, πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Αγρινίου, υποψήφια Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

«Η απόφασή μου να συστρατευθώ με το ΚΚΕ και μέσα από το ψηφοδέλτιό του και στις εκλογές της 6ης Μάη όπως και στις 17 Ιούνη είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Οι "Σειρήνες" της εξουσίας δυναμώνουν τη φωνή τους και προσπαθούν να μας πλανεύσουν ξανά και ξανά... ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δίνουν "παροχές" και "επανεξετάζουν" τα μνημόνια ...και υπόσχονται ανάπτυξη για ποιους άραγε;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας μιλάει για επικαιροποιημένο πρόγραμμα, άλλο δηλαδή πρόγραμμα πριν τις εκλογές της 6ης Μάη, άλλο πρόγραμμα για τις 17 Ιούνη. Αραγε ποιο άλλο επίκαιρο πρόγραμμα θα θέλουν να εφαρμόσουν στις 18 Ιούνη στο λαό; Στο λαό που τον απειλούν με τη δαμόκλεια σπάθη της πτώχευσης και της εξόδου από το ευρώ αν δεν ψηφιστούν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Στο λαό που ζει ήδη την πτώχευση βλέποντας την ανεργία να αυξάνεται καθημερινά στο λαό. Που οι μισθοί πείνας όσων εργάζονται δεν επαρκούν πλέον για τα βασικά. Που με δυσκολία παρέχει στα παιδιά του μόρφωση, που αδυνατεί να τα στείλει σε πανεπιστημιακές σχολές μακριά από το σπίτι του. Που είναι δύσκολη ως αδύνατη η πρόσβαση σε παροχές Υγείας (ακόμα και τα εμβόλια στα μικρά παιδιά αδυνατούν οι λαϊκές τάξεις να κάνουν). Στους συνταξιούχους που δεν επαρκεί πλέον η σύνταξή τους να περάσουν με αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ας δούμε όλοι την πραγματικότητα και να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας να δυναμώσουμε με την ψήφο μας το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι η μόνη ελπίδα για όλους. Θα συνταχτούμε με τις δυνάμεις του ΚΚΕ για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όσα πρόκειται να συμβούν, σε όσα μας ετοιμάζουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ