Παρασκευή 8 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ακούσαμε κι αυτό...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το ΚΚΕ με την πολιτική που έχει «απομακρύνεται από τις παραδόσεις του κομμουνιστικού κινήματος»!

Ποιοι τα λένε;

Αυτοί που ζαλίστηκαν από τον άνεμο της «ανανέωσης» (αντεπανάστασης) και χαιρέτισαν το 1989-1991 την ανατροπή του σοσιαλισμού. Θεώρησαν σκουριασμένες τις θέσεις του μαρξισμού - λενινισμού και προσπάθησαν μέσα από το ΚΚΕ και τον τότε Συνασπισμό να μετατρέψουν το Κόμμα μας σε ένα σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα και να το διαλύσουν.

Αυτοί που μετά το 1991 πρωτοστάτησαν στη συκοφάντηση του κομμουνιστικού κινήματος, της Ιστορίας του, της προσφοράς της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στον 20όαιώνα και έδωσαν άφθονα επιχειρήματα στην αντικομμουνιστική προπαγάνδα.

Αυτοί που έγιναν οι καλύτεροι απολογητές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του Μάαστριχτ, κολαούζοι της σοσιαλδημοκρατίας. Μαζί και με τη ΔΑΚΕ στα συνδικάτα έβαλαν πλάτη να περάσουν όλες οι αντιδραστικές αλλαγές που έχουν τσακίσει τα εργατικά δικαιώματα. Αυτοί τολμάνε σήμερα να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ. Υποτιμούν τους κομμουνιστές, τη μνήμη, τη συνείδησή τους.

Με τις «φιλικές» συστάσεις τους, κρύβουν το μίσος τους για το ΚΚΕ. Εχουν τον ίδιο σκοπό που είχαν και το 1991. Βρίσκεται στο DNA του οπορτουνισμού ο στόχος να διαλύσουν το ΚΚΕ. Και γι' αυτό το λόγο το σύστημα τους στηρίζει.

Αδικος ο κόπος τους. Η απάντηση είναι μία: Πανίσχυρο ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ