Τρίτη 6 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΩΚΙΔΑ
Συσπείρωση εργατών - αγροτών - ΕΒΕ

Συστήθηκε την Κυριακή Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση

Στη συγκρότηση πλατιάς Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, όπου συμμετέχουν φορείς και συνδικάτα του Νομού Φωκίδας, κατέληξε η σύσκεψη που έγινε την Κυριακή στην Αμφισσα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου. Πρώτη εκδήλωση της επιτροπής θα είναι η διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 14 Μάρτη, στην Αμφισσα.

Στην Επιτροπή δήλωσαν συμμετοχή και εκπροσωπούνται οι εξής φορείς: Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, Σύλλογος Εργαζομένων στο ΓΝ Νοσοκομείο, Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Αμφισσας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φωκίδας, Επαγγελματικό Επιμελητήριο, Φαρμακευτικός και Ιατρικός Σύλλογος, Σύλλογος Επαγγελματιών Μηχανολόγων, Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, Σύλλογος Υδραυλικών, Επαγγελματιών Ηλεκτρολόγων, Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Ιτέας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Χρισσού, Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμφισσας και ο δήμαρχος Γαλαξιδίου.

Στη συζήτηση που έγινε, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι μπροστά στην κατεδάφιση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση απαιτείται ο συντονισμός δράσης και η ενιαία πάλη εργατών, αγροτών και ΕΒΕ. Οι φορείς που συμμετείχαν καλούν τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΒΕΕ και ΠΑΣΕΓΕΣ να μη συμμετέχουν σε κανέναν «κοινωνικό διάλογο».

  • Σε σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής, καλεί αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, τους φορείς της περιοχής η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνδικάτων και Συνδικαλιστών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ