Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόταση διεξόδου και μέτωπα πάλης για να απαλλαγούμε από τα μονοπώλια

Μαζικό, καλά οργανωμένο κίνημα, χειραφετημένο από την κυρίαρχη πολιτική και τις συνταγές της ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ισχυρό ΚΚΕ

ΛΕΠΙΔΗΣ

  • Οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ., ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είτε ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσουν την ίδια γραμμή ανάπτυξης και διαχείρισης, υπέρ του κεφαλαίου, θα πάρουν αντιλαϊκά μέτρα είτε του ενός ή του άλλου μείγματος.
  • Οποιος δηλώνει αντιμνημονιακός, ας ψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αντί να ασχολείται με εισαγγελικές ανακρίσεις. Δικαστής να γίνει ο λαός.
  • Είτε με δραχμή είτε με ευρώ, είτε με σύνδεση του εθνικού νομίσματος με δολάριο, στερλίνα, γιεν, γουάν, ρούβλι, η ζωή των λαών δε θα άλλαζε. Το ίδιο ισχύει αν προχωρήσει η λεγόμενη ευρωπαϊκή ενοποίηση ή η διάσπαση.
  • Οσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι να στηρίξουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ και ο λαός να πάρει στα χέρια του τον πλούτο και τα παραγωγικά μέσα, να δρομολογήσει ανάπτυξη για τις ανθρώπινες ανάγκες, άρα απαλλαγή από τα δεινά της ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης των μονοπωλίων. Δεν υπάρχει μέση λύση και οδός.

ΣΕΛ.  2  -  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ