Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους

Κάλεσμα προς όλους τους δημοκράτες και τις δημοκράτισσες της Αθήνας, να πάρουν μέρος σήμερα στη συγκέντρωση των μεταναστών, απευθύνει με ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη».

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση» θεωρεί αναγκαία την ενδυνάμωση του αγώνα για τη νομιμοποίηση των αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στην πατρίδα μας, έτσι ώστε να περιοριστούν δραστικά τα φαινόμενα απάνθρωπης εκμετάλλευσής τους. «Η ελληνική κοινωνία έχει μόνο να κερδίσει, οικονομικά, πολιτιστικά από τη νομιμοποίηση των μεταναστών. Η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η δικαιοσύνη, η ενότητα των προσπαθειών Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή πρέπει να βρεθούν στο επίκεντρο της σκέψης και της δράσης κάθε δημοκρατικού πολίτη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει, τέλος, πως οι διατάξεις του νομοσχεδίου που υποχρεώνουν πολίτες και δημόσιους λειτουργούς να καταδίδουν τους παράνομους μετανάστες, «καθώς και όλο το πλέγμα των αντιδημοκρατικών, και συχνά απάνθρωπων διατάξεων του νόμου, θα μείνει στα χαρτιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ