Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φρένο στον «τρομονόμο» με παλλαϊκή συσπείρωση και πάλη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Ενα ακόμα όπλο που στρέφεται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που ο λαός κατέκτησε με αγώνες και θυσίες, χαρακτηρίζει τον «τρομονόμο» της κυβέρνησης το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή του μάλιστα καλεί τον ελληνικό λαό σε «παλλαϊκή συσπείρωση και πάλη για να μη νομιμοποιηθεί ο "τρομονόμος" στη λαϊκή συνείδηση». Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Ο λαός καλείται και πρέπει να υψώσει φραγμό εναντίον του λεγόμενου τρομονόμου, που σήμερα η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ.

Το νομοσχέδιο για τον περιβόητο "τρομονόμο" επιβεβαιώνει τις μεγάλες ανησυχίες και δικαιώνει τις αντιδράσεις που υπήρξαν από πολλούς φορείς, πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα της δημόσιας ζωής: Αποτελεί ένα ακόμα όπλο που στρέφεται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που ο λαός κατέκτησε με αγώνες και θυσίες.

Είναι ψευδές ότι ο νόμος αυτός χρειάζεται για την αντιμετώπιση της "τρομοκρατίας". Ολοι γνωρίζουν: Οτι η νομοθεσία που υπάρχει υπερεπαρκεί! Οτι οι λεγόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες, γι' αυτό και δεν πιάνονται! Οτι παρόμοιοι νόμοι έχουν ψηφιστεί και σε άλλες χώρες της ΕΕ, που υποτίθεται ότι πάταξαν την "τρομοκρατία", όπως οι ίδιες ισχυρίζονται! Ολοι γνωρίζουν ότι ο "τρομονόμος" ετοιμάστηκε κατ' απαίτηση των ΗΠΑ! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι παράλληλα η κυβέρνηση ετοιμάζει νόμο για το χτύπημα των διαδηλώσεων! Αρα οι στόχοι της είναι παραπάνω από προφανείς. Επομένως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν!

Με τον νέο "τρομονόμο": Καθιερώνεται επίσημα η παρακολούθηση των τηλεφώνων και η παρακολούθηση με τη χρήση εικόνας και ήχου! Επεκτείνεται η δημιουργία νέων δικτύων χαφιέδων! Δημιουργούνται αυξημένες δυνατότητες φακελώματος και καθιερώνεται ο υποχρεωτικός έλεγχος του ανθρώπινου DNA, σε μια κοινωνία και σε ένα σύστημα, που δεν παρέχει την παραμικρή εγγύηση ότι τα αποτελέσματα του ελέγχου δε θα περιέλθουν σε γνώση μηχανισμών και ότι δε θα αξιοποιηθούν για αντιλαϊκούς σκοπούς. Δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάζονται κατηγορίες από "μάρτυρες", με χρήση ψεύτικων στοιχείων! Αυτές είναι μερικές από τις πιο αποκαλυπτικές διατάξεις του "τρομονόμου".

Τρομοκράτες είναι αυτοί που αλλάζουν τα σύνορα, τρομοκρατούν τους εργάτες στους τόπους δουλιάς, βομβαρδίζουν λαούς και χώρες, στέλνουν στα δικαστήρια αγρότες και μαθητές. Να βάλουμε φρένο με την παλλαϊκή συσπείρωση και πάλη. Να μην περάσει το νομοσχέδιο! Να μη νομιμοποιηθεί ο "τρομονόμος" στη λαϊκή συνείδηση!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ