Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ
Συνεχίζεται η μάχη της ενημέρωσης
Σήμερα Τετάρτη, 14 Μάρτη

Στο Μηχανοστάσιο Αγ. Ιωάννη Ρέντη του ΟΣΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 8 το πρωί, καθώς και στο Τμήμα Μεταλλικών Κατασκευών του Οργανισμού, στις 11 το πρωί, ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η NE Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στις 6.30 μ.μ. στην Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ». Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 15 Μάρτη

Οι κομματικές οργανώσεις του 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΣΤΑΝΛΕΫ» με ομιλητή τον Γιώργο Γεωργόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, 17 Μάρτη

Συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 19 Μάρτη

Εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση, διοργανώνει η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ στο Ληξούρι, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Συγκέντρωση - συζήτηση για την Κοινωνική Ασφάλιση διοργανώνει η ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της, Πατησίων 280.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ